Hela programmet kan du i korthet läsa HÄR

 

Här kommer en liten information på resor/utflykter som jag planerar. Är du intresserad så hör av dig via mail eller telefon så att jag har lite koll på intresset. Jag kommer att återkomma till alla som visat intresse med mer info  om resan  t.ex. priser, tider och sista anmälningsdag m.m. Ytterligare någon utflykt/resa kommer här på sidan.

 

November 2019-mars 2020

Prova på att fotografera fågel från fast gömsle med spegelglas

I vinter kommer medlemmar i Naturfotogrupp Sydost få möjlighet att prova på att sitta i mitt fina gömsle som jag byggde förra hösten. Jag kommer under oktober månad lägga ut tider här där man kan boka. I gömslet finns det bara plats för två personer så jag kommer att låta er boka en tid och jag kommer förmodligen också vara med så att vi kan fylla på mat som förvaras i mina föräldrars hus ett stenkast därifrån. Det finns möjlighet att låna ett bordsstativ. Stol finns i gömslet.

Här kan du läsa mer om gömslet och se lite bilder:

Bygget

Premiärsittning

Senaste nytt och bokning

 

Öland 5-7 juni 2019

Orkidéer och fåglar på Öland

Resan planeras till månadsskiftet maj-juni. Vi kommer att bo på södra Öland och fotografera allehanda orkidéer och andra blommor samt även lite fåglar som vi stöter på. Resan planeras till att vara fredag morgon-söndag middag (två övernattningar). Mer info i länken nedan.

Här är mer information (Uppdaterad 13/5)

 

 

15-25 Juni 2020 - Varanger

Fotoresa till Varangerhalvön vid Barents hav i Nordnorge

Under drygt en vecka bär det av till det nordostligaste hörnet av skandinaviska halvön. Mäktiga vyer, fågelberg och snöklädda fjällandskap med härliga fåglar väntar oss. Resan planeras till 15-25 juni (10 dagar). Klimatet är växlande alltifrån som en solig varm vårdag till minusgrader och snöstorm så man får ha med sig en hel del olika kläder. Priset kommer att hamna på ca 15000 kr, utflykter till fågelbergen, mat, flyg och hyrbil inkluderat. Förhandsintresse tas emot så fort som möjligt då det är nödvändigt att boka stuga/stugor i väldigt god tid. Vi kommer att flyga till Rovanieämi vid polcirkeln och hyra bil där för vidare färd. Mer info på bildlänken nedan.


Bilder från min senaste resa till Varanger

(Öppna första bilden och klicka sedan dig fram med pilen överst)

Senaste nytt (19/2 2020) om varangerresan
En plats finns kvar för intresserade. Maila eller ring Tony på tonyeagle55@hotmail.com eller 073-3501058.

 

 

Juli 2020 - Långhelg på Utklippan

En långhelg (fred-sönd) planeras till juli månad 2020. Det blir möjlighet att fotografera landskap, fåglar och groddjur m.m. Vi kommer att ha tillgång till eget kök. Utfärden planeras till fredag morgon med hemgång vid söndag middag. Jag återkommer med tider och samlingsplatser samt priser. Intresseanmälan tas givetvis emot.

Här kan du se bilder från julivistelser på Utklippan

Och här kan du läsa om Utklippan

 

17-19 Juli 2020 - Vadare och fjärilar på Öland

Ytterligare en långhelg att planera in i juli. Denna gången handlar det om fjärilar och vadare på Öland. Fredag morgon till söndag eftermiddag planeras resan till. Mer info i länken nedan.

Här är mer information (Uppdaterad 13/5)