Naturfotografering i östra Blekinge

                                               Fältkurser 2017

Kurserna är inriktade mot nybörjare eller de som fotograferat en del men vill lära sig mer om naturfotografering. Fältkurserna är precis vad det låter - I stort sett 100 % av tiden ägnas åt fotografering i fält. Vi besöker ett flertal bra lokaler med möjlighet att fotografera allt från fåglar till småkryp. Nedan finns kort information om de olika fältkurserna och länk till mer information.

 

Fältkurser våren 2017

Kursen innefattar allt från fåglar, grod- och kräldjur till växter och småkryp. Här kan du läsa mer.

 

 

Sommarkurs 2017 - Fåglar, från gömsle och i fält

Kursen är inriktad på fågelfotografering. Vi kommer att fotografera fågelsträck, rastande fåglar samt fotografera från portabla gömslen. Här kan du läsa mer.

 

 

Sommarkurs 2017 - Fjärilar och fåglar

Här inriktar vi oss på både fåglar och fjärilar. Även nattfotografering av de nattaktiva arterna ingår. Här kan du läsa mer.
 

 

Om kursledaren Tony Svensson:

Jag har genom åren (började fotografera på allvar i slutet av 80-talet) lett många studiecirklar i ornitologi och fotografering m.m. Fotograferandet har även resulterat i många tidningsartiklar och bilder om djur och natur i diverse lokaltidningar samt magasin. Säljer bilder genom Azote bildbyrå och genom mitt eget företag Pelican Fototjänst. Bilder har främst sålts till websidor, publikationer/rapporter och böcker. Har länge varit verksam i styrelsen för Karlskrona Ornitologiska Klubb som bl.a. driver de två fågelstationerna Torhamns fågelstation och Utklippans fågelstation. Arbetar deltid som klasslärare och lägger resten av tiden på eget fotograferande och egen verksamhet.

Här är min blogg på Fotosidan där jag kommer att rapportera om östra Blekinge fram till sommaren minst en gång i veckan

Hemma i trädgården har jag varje vinter en rejäl vintermatning för fåglar. Det blir en del bilder härifrån när det inte finns tid och ork att ge sig ut på längre eskapader.

Fältkurserna arrangeras av Pelican Fototjänst i samarbete med Sandhamn Marine.

Kontaktuppgifter

Telefon: 0455-52515

E:mail: tonyeagle55@hotmail.com

Kontonummer skickas separat efter anmälan